PLEASE WAIT, LOADING


Δρ Γιάννης Παναγιωτίδης


Dr Yiannis Panayiotides - Cardiologist in CyprusΟ Γιάννης Παναγιωτίδης γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1980. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006 και ακολούθως ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Προηγουμένως, έλαβε με τιμητική διάκριση μεταπτυχιακό δίπλωμα στον Σακχαρώδη Διαβήτη από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ το 2010. Παράλληλα με την εργασία του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έλαβε και δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο στην Εσωτερική Παθολογία από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου το 2014.

Κατά τον χρόνο εργασίας του ως ειδικευόμενος καρδιολόγος διακρίθηκε για το ήθος του, την αφοσίωση του και την προσήλωση στο έργο του. Στα πλαίσια του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του στην ηχωκαρδιολογία παρακολούθησε για διάστημα δύο μηνών τις δραστηριότητες του κέντρου ηχωκαρδιολογίας του πανεπιστημίου Λούβεν στο Βέλγιο.

Η ικανότητα του στην διενέργεια και ερμηνεία του διαθωρακικού ηχωκαρδιογραφήματος αναγνωρίστηκε επίσημα από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία το 2013. Κατά το διάστημα 2012-2015 εργάστηκε ως λέκτορας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Από τον Ιανουάριο του 2017 συμμετέχει επίσημα και σε ένα τρίτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, MSc in Sports Cardiology υπό τις οδηγίες του καθηγητή Sanjay Sharma στο πανεπιστήμιο St George’s στο Λονδίνο. Ο συγκεκριμένος καθηγητής αποτελεί πιθανότατα τον κορυφαίο στην αθλητική καρδιολογία παγκοσμίως.


 • Ηθική και Στόχοι
 • Βασικές Αξίες και Πεποιθήσεις
 • Εκπαίδευση και Κατάρτιση
Ηθική και Στόχοι

Η ποιοτική παροχή ιατρικών υπηρεσιών προϋποθέτει χρόνο και υπομονή. Αντιλαμβανόμαστε ότι η επιτυχής αντιμετώπιση ενός νοσήματος ξεκινά μέσα από την σωστή και λεπτομερή λήψη του ιστορικού, η οποία γίνεται  με απόλυτο σεβασμό και εχεμύθεια. Μέσα από την συζήτηση, αλλά και κατά την ιατρική εξέταση επιδιώκουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των ασθενών μας.

Οι ενδεδειγμένες διαγνωστικές καρδιολογικές εξετάσεις διενεργούνται με συγκεκριμένα πρωτόκολλα που διασφαλίζουν την ασφάλεια του ασθενούς. Τέλος, οι προτεινόμενες θεραπείες συναποφασίζονται , έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή συμμόρφωση, αλλά και καλύτερο αποτέλεσμα.

Σε κάθε τροποποίηση φαρμακευτικής αγωγής διενεργείται με ευθύνη του ιατρού ο έλεγχος ανταπόκρισης είτε τηλεφωνικώς είτε κατόπιν συνάντησης στο ιατρείο, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Βασικές Αξίες και Πεποιθήσεις
 • Νοιαζόμαστε για τους ασθενείς μας και προτρέπουμε και αυτούς να νοιάζονται για την υγεία τους
 • Η πρόληψη ήταν και παραμένει η πιο εύκολη, απλή, οικονομική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων
 • Η σχέση ιατρού-ασθενούς πρέπει να διέπεται από σεβασμό, εχεμύθεια, εμπιστοσύνη και κατανόηση
 • Εκτιμούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη, τις πεποιθήσεις και ιδιαιτερότητες του καθενός
 • Ποτέ δεν επιβάλλεται μια θεραπευτική παρέμβαση, αλλά προτείνεται και συναποφασίζεται
 • Οι επιλεγμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις αποσκοπούν μόνο στην διασφάλιση της υγείας των ασθενών μας
 • Η διενέργεια των εξετάσεων στο καρδιολογικό εργαστήριο γίνεται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με τους ενδεδειγμένους κανόνες ασφαλείας
 • Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και την συνεχή ενημέρωση, και για αυτό συμμετέχουμε ενεργά σε διάφορες επιστημονικές συναντήσεις και συνέδρια
 • Είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε την καλόπιστη σας κριτική για να βελτιωθούμε στο μέλλον
Εκπαίδευση και Κατάρτιση

Ο Γιάννης Παναγιωτίδης γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1980. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006 και ακολούθως ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Προηγουμένως, έλαβε με τιμητική διάκριση μεταπτυχιακό δίπλωμα στον Σακχαρώδη Διαβήτη από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ το 2010.

Παράλληλα με την εργασία του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έλαβε και δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο στην Εσωτερική Παθολογία από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου το 2014. Στα πλαίσια του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του στην ηχωκαρδιολογία παρακολούθησε για διάστημα δύο μηνών τις δραστηριότητες του κέντρου ηχωκαρδιολογίας του πανεπιστημίου Λούβεν στο Βέλγιο.

Η ικανότητα του στην διενέργεια και ερμηνεία του διαθωρακικού ηχωκαρδιογραφήματος αναγνωρίστηκε με ειδική διαπίστευση από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία το 2013.Dr_Yiannis_panagiotides_logo

Είναι αδύνατο να ξέρει την ιατρική, αυτός που δεν ξέρει ακριβώς τι είναι ο άνθρωπος. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
Dr_Yiannis_panagiotides_logo

Είναι αδύνατο να ξέρει την ιατρική, αυτός που δεν ξέρει ακριβώς τι είναι ο άνθρωπος. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
+357 22 316525


24/7 Τηλέφωνο Εκτακτης Ανάγκης

Καλέστε μας τώρα αν βρίσκεστε σε έκτακτη ανάγκη, θα απαντήσουμε γρήγορα και θα σας παράσχουμε ιατρική βοήθεια.
Επίσης, μπορείτε να μας καλέσετε για να μιλήσετε ή και να κλείσετε το δικό σας ραντευού με τον γιατρό.
Copyright by Dr Yiannis Panayiotides 2018. All rights reserved.Copyright by Dr Yiannis Panayiotides 2018. All rights reserved.